Over Hotfrog

Hotfrog begon in 2009 met drie mensen en een idee en is gegroeid door experimentatie en doorzettingsvermogen. Nu opereert Hotfrog in 38 landen en helpt 69 miljoen bedrijven wereldwijd nieuwe klanten te bereiken.

Het is een plaats voor u, de kleine bedrjifseigenaar, om de wereld te vertellen wat u anders doet.

Een Hotfrog profiel is een instrument voor u om vraag te creëren voor uw bedrijf. Het helpt u om precies te communiceren wat er anders is aan uw producten en diensten. Voeg afbeeldingen toe, creëer coupons en presenteer uw bedrijfs unieke benadering en persoonlijkheid aan mensen die online naar uw diensten zoeken. Dus als u service ziet als iets dat meer is dan simpelweg op tijd leveren, zal Hotfrog u eruit doen springen bij potentiële klanten.

Iedere dag zoeken duizenden mensen in uw omgeving online naar allerlei producten en diensten. De trefwoorden die u kiest voor uw profiel zijn afgestemd op woorden die potentiële klanten invoeren op online zoekmachines. Uw bedrijf scoort hoger omdat Hotfrog technologie u helpt om uw unieke trefwoorden opgepikt te laten worden door zoekmachines.

Hotfrog’s duidelijke rapportage tools geven de activiteit op uw profiel weer, onderstrepen uw meest succesvolle trefwoorden en helpen u meer van die goede trefwoorden toe te voegen. Intelligente tools, special ontworpen om uw bedrijf aan de juiste zoekers aan te bieden.

Hotfrog kan u verbinden met de juiste klanten door uw profiel strategisch in online zoekresultaten te plaatsen. Bekijk de nieuwste mogelijkheden voor kleine bedrijven hieronder.

  • Meer dan 15 bedrijven toegevoegd per dag
  • Actief in 38 landen wereldwijd
  • 730 685 pagina views per maand
  • 474 321 unieke gebruikers per maand

Opereert vanuit Sydney, Australië, Hotfrog is in handen van Hotfrog Group Pty Ltd.

Voor meer informatie over het optimal profileern van uw bedrijf of andere vragen, zie Hotfrog help.

Of simpelweg nu uw bedrijf toevoegen.