WOP.nl

Afdrukken

Is dit uw bedrijf? Nu updaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bredaseweg 107-109, 4872 LA Etten-leur, Noord-Brabant
Tel: 076 5246600
Fax: 076 5147600
http://www.wop.nl
E-mail

Over WOP.nl

WOP.nl, aangenaam. Wij zijn 20 enthousiaste mensen en we bedenken, organiseren en produceren feestelijke, zakelijke en actieve evenementen. Dat we een evenementenbureau zijn, is op zich niet zo bijzonder. De wijze waarop we aan ons werk invulling geven wel, daarin zijn we uniek!

Wij zorgen voor een goede balans tussen een creatief plan en een zorgeloze organisatie. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zitten in ons dagelijks doen. Het maakt ons niet uit of dit een zakelijk, feestelijk of actief evenement is. Wij hebben alle disciplines in huis!

Ons beleid is helder en transparant, gewoon doen waar we goed in zijn en dat wat we doen zo goed mogelijk doen. We zetten daarbij onze creativiteit, onze kennis en onze mensen zo doelgericht mogelijk in. Op deze manier zijn we in staat om verrassende, kwalitatief verantwoorde, hoogwaardige evenementen te organiseren en dat doen we met heel veel passie!

Men vindt ons wel eens eigenwijs en kritisch. Dat zijn we bewust, want alleen uitvoeren wat de klant vraagt kan in onze ogen iedereen. Het maximale uit een evenement halen, betekent ook het maximale uit jezelf halen en dat doen we met plezier, creativiteit, passie en enthousiasme. Dat maakt wie we zijn en wat we voor u en uw evenement kunnen betekenen. Een goede basis voor een langdurige relatie, denken we!

WOP.nl is gecertificeerd volgens de ISO 9001- en TUV VeBON Veiligheidsnorm

Kaart

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[79786]