Start van 321 Autotal

Start van 321 Autotal van 321autotal

Door: 321autotal  28-11-2008
Trefwoorden: Auto, Veiling, Wagen

321AUTOTAL, een nieuwe en revolutionaire veilingsite ziet op 2 oktober het licht.

 

321AUTOTAL specialiseert zich in schadevoertuigen (geaccidenteerde auto’s, moto’s, vrachtwagens of bestelwagens) en onderscheidt zich hierdoor van de meer traditionele autosites.

Daarnaast introduceert 321Autotal een veilingsysteem dat in Europa nog niet gekend is.

Een eerste veiling waarin de potentiële koper enkele dagen de tijd heeft om het voertuig gedetailleerd te bekijken en te bieden, wordt gevolgd door een tweede “Live!”-veiling. Hierin wordt een reële veilingsituatie “met de hamer” op spectaculaire wijze nagebootst.

 

Eigenaar Stefaan Vanhaecke licht toe: “Wij zijn reeds 20 jaar actief in de autosector en voelden de nood aan een krachtige website voor schadevoertuigen waarin de internationale koper en verkoper elkaar gemakkelijker kunnen vinden. Daarin staan betrouwbaarheid, efficiëntie en uiteindelijk profijt voor alle partijen centraal. Elke verkoper dient een zeer gedetailleerd schadeplan op te stellen waardoor de koper in vertrouwen het voertuig kan kopen.

De koper doet goede zaken door het grote aanbod en het overslaan van een aantal tussenstations. Hierdoor creëren we een win/win situatie: meer afzet voor de verkopers, meer keuze voor de kopers.”

 

www.321autotal.com

.

Trefwoorden: Auto, Bieding, Bod, Ongeval, Schadewagen, Veiling, Voertuig, Wagen

Contact 321autotal

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share