3dok

Afdrukken

Is 3dok incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Woelwijkstraat 44 , 3035VT Rotterdam,

E-mail

Over 3dok

3Dok is een bureau van Jaap van Dijk. 3Dok is een bureau gespecialiseerd in architectonisch ontwerpen, met name van het schetsontwerp tot en met het bestek. Modellen worden 3D in Acad en 3Ds Max getest waarbij 15 jaar ervaring zorg draagt voor een snelle en efficiënte benadering. Jaap van Dijk is in 2002 afgestudeerd aan de Academie voor Bouwkunst in Rotterdam als architect en heeft dus veel affiniteit met architectonisch ontwerpen. 3Dok is geheel zelfvoorzienend wat betreft de nieuwste programmatuur en hardware en kan op locatie komen werken. Voordeel is dat veel beslissingen direct kunnen worden genomen en aanpassingen kunnen worden gemaakt naar aanleiding van de bevindingen. Natuurlijk heeft 3Dok ook de benodigde Adobe programmatuur om beelden snel en efficiënt te bewerken of op te maken. registratienummer architectenregister : 1.021115.012

Kaart

Is 3dok in Woelwijkstraat 44, Rotterdam 3035VT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3768050]