4greenenergy2

Afdrukken

Is 4greenenergy2 incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 181 , 7890 AD Klazienaveen,

E-mail

Over 4greenenergy2

Biogas ook wel groengas genoemd wordt geproduceerd door vergisting, dit kan boerderij vergisting zijn zoals mestvergisting en covergisting, maar ook industriële vergisting. Van het biogas of groengas kan elektriciteit in de vorm van groene stroom, maar er kan ook aardgas kwaliteit van gemaakt worden zogenaamde groengas, het groengas kan ook gecomprimeerd worden voor auto's op groen gas Compressed Natural Gas (CNG) /Compressed BioGas (CBG). Tevens kan het groene gas vloeibaar gemaakt worden zodat je zuivere methaan heb het zg. Liquefied Natural Gas (LNG) /Liquefied Bio Gas (LBG) .Biogas installaties zijn soms erg interessant in combinatie met bio-Ethanol productie Een nieuwe ontwikkeling is HHO waterstof, op dit moment kan dit gecombineerd worden met fossiele brandstof, maar ook met biogas, een verbrandingsmotor kan tot 50% meer rendement behalen, door de inbouw van een simpele watergas module, de kosten voor een personen auto is ca € 1.000,- en verbruikt ca 1 liter demiwater per 1000 km. 2017 komen de eerste auto's op de markt met 100% waterstof gas

Is 4greenenergy2 in Postbus 181, Klazienaveen 7890 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3699459]