5 Elementen Shiatsu

Afdrukken

Is 5 Elementen Shiatsu incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwe Kanaal 11 , 6709 PA Wageningen,

E-mail

Over 5 Elementen Shiatsu

Het opleidingsinstituut voor 5 elementen shiatsu Je wilt een Shiatsumasseur of een Shiatsutherapeut worden. Er zijn zo veel shiatsuopleidingen. Welke kun je het beste kiezen? -Als je graag in een persoonlijke, gemoedelijke sfeer werkt, waar ieder gezien en gehoord wordt. -Als je graag wilt leren voelen, weten en doen en die drie met elkaar wilt leren verbinden. -Als je fitter van een lesdag terug wil komen dan hoe je er naar toe ging. -Als je werkelijk de dingen wil begrijpen en in je hart wil voelen. -Als je jezelf diepgaand wil ontwikkelen, eerlijk van binnenuit. -Als je zelf aan de leiding van het leerproces wilt blijven. -Als je meer wil dan technieken en kennis. Dan zit je bij ons goed! Als je tijd in jezelf wilt investeren en een ontspannen en ongekend boeiende weg tot een veelzijdige en deskundige Shiatsumasseur wilt afleggen, ben je van harte welkom bij onze 5 elementen Shiatsu opleiding! Je zit goed bij onze opleidingen! Ik ben Jaana Siltasalmi, van oorsprong kom ik uit Finland. Ik ben de initiator en hoofddocent van de opleiding 5 elementen Shiatsu. Ik wil je graag leren om heerlijke shiatsu behandelingen te geven. Ik wil je een manier van werken leren die jezelf voldoening geeft en de ander ontspanning en verlichting brengt. Shiatsu is een van oorsprong Japanse massagetechniek. Ik werk met een eigen behandelmethodiek waarbij ik deze Oosterse geneewijze combineer met Westerse psychologische inzichten. Daarin ben ik trouw aan de bron maar ook en vooral ben ik een innovator. Ik heb veel nieuws ontwikkeld om mensen te helpen shiatsu en Chinese geneeswijze echt van binnenuit te begrijpen. Tijdens de lessen werken we met meditatie, Qi Gong, yoga, lichaamswerk, zelfonderzoek, shiatsu, Chinese geneeswijze, moxa, cupping, gua sha. Altijd gaat het om de verbinding tussen de drie centra: hoofd, hart en buik. Weten, voelen en doen. Werken met kennis en intuïtie. Ik geef de meeste shiatsulessen, maar er zijn ook andere docenten. De docenten team van Shiatsu in Bedrijf bestaat uit 4 vaste docenten en een aantal gastdocenten. Samen zijn we onszelf en Shiatsu in Bedrijf steeds aan het ontwikkelen om het maximale aan de leerlingen te kunnen geven. Je eigen unieke stijl ontwikkelen We werken met een eigen les methodiek, die we ‘Transformerend Leren’ noemen. Transformerend leren is verrassend en ervaringsgericht leren. Het is leren vanuit ontspanning en overgave. Elke lesdag is een feest! Het doel van Transformerend Leren is om je jouw eigen authentieke, unieke stijl te laten ontwikkelen waarbinnen je jezelf helemaal thuis voelt en waarbinnen je je helemaal zelfverzekerd voelt. Zodat je… …..mensen kunt helpen zonder zelf leeg te lopen …..jezelf met volle overtuiging in kunt zetten …..jezelf kunt ontwikkelen en tegelijk veel voor anderen kunt betekenen Je maakt shiatsu je echt eigen, op jouw manier. Als je de hele therapeuten opleiding doet zul je niet alleen een eigen praktijk hebben maar ook en eigen inb

Is 5 Elementen Shiatsu in Nieuwe Kanaal 11, Wageningen 6709 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3791768]