Met Lebara Mobile altijd 50 procent gratis beltegoed

Door: Lebara  04-04-2008

Lebara Mobile geeft vanaf vandaag bij iedere opwaardering maar liefst 50 procent extra beltegoed aan klanten. Iedere klant ontvangt bij een €10 opwaardeerkaart direct 5 euro gratis en bij elke €20 opwaardeerkaart direct 10 euro gratis. Met andere woorden: Lebara zorgt dat klanten letterlijk uren gratis kunnen bellen met familie en vrienden in het buitenland.

Mobiel prepaid bellen nu goedkoper dan ooit

Bellen met Lebara Mobile is bellen naar het buitenland met de beste kwaliteit voor de laagste tarieven, Ook met het nationale en sms-tarief hoort Lebara Mobile tot de goedkoopste aanbieders in Nederland.
Bovendien geeft Lebara Mobile vanaf nu bij iedere opwaardering 50 procent beltegoed gratis weg, waardoor iedere klant nu nog goedkoper kan bellen en sms’en.

10 Minuten naar Polen bellen voor €0,67!
Doordat je 50 procent extra beltegoed krijgt, ontvang je eigenlijk 33 procent korting op alle beltarieven, als je nu beltegoed koopt. Met de nieuwe prijzen van Lebara Mobile kost 10 minuten naar Polen bellen vanaf vandaag maar €0,67; (€0,10 starttarief + 10 minuten * €0,09 per minuut voor bellen naar Polen) - 33 procent korting! Bellen binnen Nederland kost vanaf vandaag maar 12 cent per minuut (dit was 18 cent per minuut, maar hier gaat dus nu 33 procent korting af) en een sms versturen nog maar 6 cent per bericht (dit was 9 cent per bericht).


Ook nog eens extra beltegoed bij simkaart
Voor nieuwe klanten is bellen met Lebara Mobile helemaal feest. Ze krijgen bij aanschaf van een nieuwe Lebara Mobile simkaart maximaal €15 extra beltegoed: €7,50 direct bij aanschaf en €7,50 na het invullen van naam en adres op de website www.lebara.nl. Dat is dus bovenop het extra beltegoed bij een opwaardeerkaart.

Lebara Mobile: een paar cijfers en feiten
Lebara is een internationale mobile virtual network operator (MVNO). In Europa actief in de volgende 7 landen: Nederland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Spanje, Zwitserland en de UK. Lebara is sinds 2001 actief in de competitieve Europese telecommarkt en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 750.000 klanten. Lebara wil voor die klanten door middel van telecomdiensten de afstand tussen familie, vrienden en collega’s laten vervagen. In 2006 eindigde Lebara in een onderzoek van de Sunday Times als het op drie na snelst groeiende MKB-bedrijf in het Verenigd Koninkrijk.

In Nederland biedt Lebara via Lebara Mobile de techniek, de kwaliteit en het voordeel van uitstekend en voordelig mobiel bellen naar het buitenland. Gebruikers van de diensten van Lebara Mobile zijn vooral etnische groepen, tijdelijke buitenlandse werknemers, internationale studenten en expats. Lebara Mobile maakt in Nederland gebruik van het hoogwaardige KPN-netwerk en heeft een sterke distributie van meer dan 10.000 verkooppunten, zoals Albert Heijn, Belcompany, Shell, The Phonehouse en Postkantoren. Door het ontwikkelen en onderhouden van sterke relaties met distributeurs is Lebara Mobile in staat om kwaliteit en service te leveren tegen zeer concurrerende tarieven.


Contact Lebara

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share