A&x Textielverzorging

Afdrukken

Is A&x Textielverzorging incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veilingdreef 22-24 , 4614RX Bergen op Zoom,

E-mail

Over A&x Textielverzorging

Wassalon A&X is een professionele wasserij uit Bergen op Zoom voor bedrijven, horeca en particulieren. Ons onderscheidend vermogen is dat u, in tegenstelling tot de industriele wasserijen, bij ons ook met speciale wensen en eisen terecht kunt. Een onberispelijke kwaliteit en een grote mate van zorg zijn van groot belang, zodat reinheid en opmaakkwaliteit optimaal verzorgd zijn. Onze kennis van textiel en was- en afwerkprocessen en onze professionele was- en opmaakmachines zorgen dat alle textielsoorten op vakkundige wijze gewassen worden

Andere diensten in de buurt van Bergen op Zoom

Is A&x Textielverzorging in Veilingdreef 22-24, Bergen op Zoom 4614RX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Textiel diensten in Bergen op Zoom beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen op Zoom Textiel per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3689611]