Abram Muller

Afdrukken

Is Abram Muller incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Abram Muller

Abram Muller Abram Muller is Slowakije specialist en literair vertaler Slowaaks-Nederlands, tolk/vertaler en fikser voor Nederlandstalige media in Slowakije. Hij is tevens reisleider voor Centraal-Europa, Benelux en Frankrijk in het Nederlands, Engels en Slowaaks. Lees meer over Abram Muller De activiteiten van Abram: rondleidingen door de Benelux, Midden-en Oost Europa, vooral Slowakije rondreizen, hotelaccommodatie, diners en vervoer in Nederland en Slowakije speciale verblijven in Slowakije voor bijvoorbeeld kastelenverenigingen, muziekliefhebbers, wijnkenners etc. freelance journalist, schrijver, vertaler, tolk organiseren van culturele avonden met literatuur, muziek en film, specialisatie Midden-Europa docent Nederlands als vreemde taal interculturele mediator voor bedrijven en families

Is Abram Muller uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3792899]