Aca Gww

Afdrukken

Is Aca Gww incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Molen 30 , 3994 DB Houten,

E-mail

Over Aca Gww

Het AdviesCentrum voor Aanbestedingen ACA GWW is dé vraagbaak op het gebied van advies voor aanbestedingen. De belangrijkste activiteiten van het ACA GWW laten zich als volgt samenvatten: Vraagbaak- en adviesfunctie voor opdrachtnemers, opdrachtgevers en andere relevante partijen in het aanbestedingsproces op basis van onpartijdigheid; Controle op correcte toepassing van aanbestedingswet- en regelgeving en naleving RAW-systematiek; Ondernemen van actie richting aanbesteders met als doel onjuiste toepassingen te corrigeren danwel afwijkingen in de toekomst te voorkomen; Geven van voorlichting aan opdrachtnemers, opdrachtgevers en andere relevante partijen in het aanbestedingsproces over aanbestedingsaangelegenheden

Is Aca Gww in De Molen 30, Houten 3994 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3671841]