Accountants en Adviseurs Weistra & Van der Meer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Alexander Cohenwei 14 , 8914 BG Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Accountants en Adviseurs Weistra & Van der Meer

Als Accountants & Adviseurs bieden wij (startende) MKB-ondernemers , agrarische ondernemers, beoefenaren van vrije beroepen en particulieren een stevige helpende hand op vrijwel alle vakgebieden die van belang zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering c.q. financieel en fiscaal beheer

Weistra & Van der Meer Accountants en Adviseurs is een gerenommeerd accountantskantoor in Leeuwarden (Friesland). Sinds jaar en dag bieden wij (startende) MKB-ondernemers, agrariërs, vrijberoepsbeoefenaren en particulieren een stevige helpende hand op vrijwel alle vakgebieden die van belang zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Weistra & Van der Meer Accountants en Adviseurs werkt voor het midden- en kleinbedrijf, non profit-organisaties, de vrije beroepensector, de agrarische sector, verenigingen, stichtingen en particulieren.

Vanuit ons kantoor in Leeuwarden wordt de gehele Friese markt bediend door een team van dertien mensen. Dat betekent dat u niet verdwaalt in een grote organisatie. U heeft een vaste relatiebeheerder waardoor er direct contact is met de benodigde specialist.

Om u allround van dienst te kunnen zijn, beschikt Weistra & Van der Meer Accountants en Adviseurs over een gemotiveerd en divers samengesteld team. Waar u ook mee te maken krijgt: wij staan voor u klaar. Van accountantswerkzaamheden, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking tot juridische dienstverlening, financiële planning en bijvoorbeeld fusie of bedrijfsoverdracht. Waar nodig doen we een beroep op externe specialisten binnen ons uitgebreide netwerk.

Als zelfstandig ondernemer zet u zelf de koers uit voor uw bedrijf. U weet immers als geen ander wat goed is voor uw onderneming. Toch kunt u niet zonder klankbord: een vertrouwde gesprekspartner om uw jaarcijfers te bespreken en om ontwikkelingen binnen uw bedrijf te evalueren. Maar ook om u te ondersteunen bij alle plannen die u wilt gaan realiseren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Accountants en Adviseurs Weistra & Van der Meer in Alexander Cohenwei 14, Leeuwarden Fryslân 8914 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827187]