Jan van Vliet trucks uit Nederland en België presenteert zichzelf op internet.

Jan van Vliet trucks uit Nederland en België presenteert zichzelf op internet. van Actievepromotie.nl

Door: Actievepromotie.nl  28-01-2009
Trefwoorden: Transport, Vervoer, Bedrijfsauto

Jan van Vliet trucks uit Nederland en België presenteert zichzelf op internet.
Sinds vandaag staat Jan van Vliet truck online met een eigen website. Het bedrijf met twee vestigingen waarvan één in Meer, net over de grens in België en de andere in Moordrecht, midden in het groene hart van Nederland vond het tijd voor een goede duidelijke presentatie op het www.
Hiervoor heeft het bedrijf gebruik gemaakt van de diensten van Actievepromotie.nl. Dit is een jong bedrijf met veel ervaring in huis op het gebied van multimedia, internet en reclame.
De site van Jan van Vliet trucks moest bijzonder worden. Er worden door het bedrijf twee logo’s gehanteerd voor België gebruikt het bedrijf een gele achtergrond en voor Nederland een blauwe. De opdracht aan Actievepromotie.nl was deze kleuren te combineren. Het resultaat is een banner bovenin de website die dus telkens van kleur veranderd.
Kijkt u eens rond op de site van Jan van Vliet trucks. Hier vind u een grote voorraad gebruikte bedrijfswagens. Ook vind u bij Jan van Vliet trucks een jarenlange ervaring vakmanschap op het gebied van auto’s. U kunt de website vinden op Gebruikte Daf, Mercedes e.d. vrachtwagens

Trefwoorden: Bedrijfsauto, Benzineprijzen, Gebruikte Vrachtwagen, Goedkoop Tanken, Transport, Vervoer, Vrachtwagenonderdelen,