Active Art

Afdrukken

Is Active Art incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningin Julianastraat 6 , 6661 DS Elst,

E-mail

Over Active Art

ActiveArt de kunst van het communiceren ontwikkelen. Je kunt praten over communicatie, samenwerking en integratie. Bij ActiveArt ga je het ervaren, zul je het beleven.De trainingen, projecten en workshops zijn helder en doelgericht, eenvoudig, met speelse ernst. Ervaringen weergegeven in beeld beklijven beter dan het woord en bezig zijn met kleuren, lijnen en vormen werkt enthousiasmerend. Middelen: Tekenen, Schilderen, Boetseren. Doelen: Groei in bewustzijn en inzicht in jouw wijze van communiceren en samenwerken. Vanuit een ander gezichtspunt en een breder perspectief een lijntje uitgooien naar nieuwe mogelijkheden. Levensvreugde (her)vinden in werk en privé. Voor wie: Jongeren op scholen Medewerkers van instellingen, scholen en bedrijven. Werknemers die langdurig of veelvuldig ziek zijn

Andere diensten in de buurt van Elst

Is Active Art in Koningin Julianastraat 6, Elst 6661 DS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Schilderen diensten in Elst beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Elst Schilderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718142]