Administratie- en Adviesburo ATB

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lavendelheide 11 B , 9202 PD Drachten, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Administratie- en Adviesburo ATB

ATB is een administratiekantoor dat zich richt op het MKB en de ZZP-er. Zowel de eenmanszaak als ook de grotere ondernemingen met een vijftigtal medewerkers worden op maat bediend. Vooraf maken we een offerte waarin de wensen en eisen helder worden omschreven.

Duidelijkheid vooraf, geen uurtje factuurtje, korte lijnen en een correcte benadering naar onze klant, dat zijn dus zaken waar wij voor staan. Dat deze zaken belangrijk zijn voor de klant blijkt wel uit de sterke groei die we doormaken.

Wij durven dan ook elke vergelijking aan met accountants- en administratiekantoren. De mix van goed gereedschap en deskundig personeel betekent een aantrekkelijke prijs/prestatie. Boekhouding lastig? we nemen u graag een zorg uit handen.

We werken met een professioneel team vanuit een modern kantoor in het centrum van Buitenpost. Vanaf 1 februari 2013 staan we u ook graag te woord vanuit onze nieuwe vestiging in Drachten.

Iedere ondernemer heeft behoefte aan inzicht in de financiële administratie. De jaarrekening is daarvan het sluitstuk. Deze feitelijk historische financiële informatie dient vaak als uitgangspunt voor toekomstige beslissingen.
De noodzaak van juiste informatieverstrekking is dus erg groot. Onjuiste informatieverstrekking kan verregaande (financiële) gevolgen hebben.

Niet voor elke onderneming is de vraag naar financiële informatie gelijk. Ook de externe berichtgeving naar derden is niet voor iedere onderneming van dezelfde aard en omvang. Zo zijn er duidelijke verschillen tussen bijvoorbeeld een eenmanszaak, een vennootschap onder firma, een besloten en naamloze vennootschap, etc.

Iedere onderneming heeft tevens zijn/haar eigen specifieke kenmerken. Ook hier geldt dat samen met de ondernemer wordt geïnventariseerd aan welke financiële informatie behoefte is, rekening houdende met bestaande wettelijke regelgeving hieromtrent.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Drachten Fryslân

Is Administratie- en Adviesburo ATB in Lavendelheide 11 B, Drachten Fryslân 9202 PD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Drachten Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824126]