Administratiekantoor Dijkstrafinancieel+fiscaal

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leeuwarderweg 2 A , 8605 AH Sneek, Fryslân

E-mail

Over Administratiekantoor Dijkstrafinancieel+fiscaal

Persoonlijk:
Gelegen aan de rand van het centrum in Sneek is ons administratiekantoor sinds oktober 2005 actief onder de naam dijkstrafinancieel+fiscaal. Wij maken graag de tijd vrij om u persoonlijk te ontmoeten. Of u nu starter bent, of al langer een onderneming heeft, u kunt met al uw vragen over financiële of fiscale zaken bij ons terecht.
Toegevoegde waarde:
Omdat elke onderneming weer anders is, vinden wij het belangrijk onze diensten perfect af te stemmen op uw wensen en behoeften. Alleen dan kunnen wij voor u toegevoegde waarde vormen. Toegevoegde waarde heeft met kwaliteit te maken. De gunstigste prijs/kwaliteit verhouding bereiken we als we precies weten wat u van ons verwacht.
Het kantoor:
Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Verschillende personen zijn gespecialiseerd in fiscaliteit, boekhoudingen of loonadministraties. Zo zijn wij in staat u goed van dienst te zijn.

Door de diversiteit in onze klantenkring, hebben wij inmiddels veel kennis en ervaring. Dit stelt ons in staat om op het juiste niveau met onze klanten te communiceren. Omdat wij 'de taal' van de ondernemer spreken, is onze dienstverlening hierop afgestemd.
Ons Team:
Ons kantoor beschikt over een team van enthousiaste medewerkers. Omdat een aantal van hen al sinds de startdatum van het bedrijf in dienst is, is er veel kennis en ervaring binnen het kantoor ontstaan. Daarnaast is met veel cliënten een relatie ontstaan die zich kenmerkt door de prettige sfeer waarin de contacten plaatsvinden en de werkzaamheden worden verricht. Door de flexibiliteit van onze medewerkers, zijn wij in staat uw vragen en/of problemen op een snelle en deskundige wijze te beantwoorden of op te lossen. Vanwege de bescheiden omvang van ons kantoor, zijn wij in staat met onze relaties een persoonlijke band op te bouwen en te onderhouden.

Online boekhouden via internet.
dijkstrafinancieel+fiscaal maakt gebruik van online boekhoudpakketten van Exact en Twinfield.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Administratiekantoor Dijkstrafinancieel+fiscaal in Leeuwarderweg 2 A, Sneek Fryslân 8605 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Sneek Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sneek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3660460]