Adpressure "Op eenvoudige wijze besparen op uw advertentie kosten."

Adpressure "Op eenvoudige wijze besparen op uw advertentie kosten." van Adpressure

Door: Adpressure  25-03-2009

Het Amsterdamse bedrijf Adpressure heeft een website ontwikkeld waarmee het eenvoudig en goedkoop is voor adverteerders hun advertenties na te bestellen.
Adpressure is een systeem waarbij de adverteerder zeer eenvoudig zijn door het reclamebureau gemaakte advertentie kan bestellen in verschillende formaten. De adverteerder hoeft hiervoor enkel de juiste specificaties in te voeren en de wijze van levering aan te geven. Bij grote campagnes kan online het mediaschema ingevoerd worden. De ervaren DTP’ers van Adpressure doen de rest en binnen 24 uur is de advertentie bij de betreffende titel aangeleverd. Adpressure richt zich met dit product op de onder druk staande adverteerders markt, maar doordat een groot gedeelte van Adpressure geautomatiseerd is weet het deze dienst tegen een zeer voordelig tarief aan te bieden. Dit maakt het voor adverteerders interessant om Adpressure te gebruiken.

Jochgem van Dijk van Adpressure: “In deze roerige economische tijden zie je dat de marketing- communicatiebudgetten steeds verder teruggeschroefd worden. Alleen blijven de marketing- en communicatiedoelstellingen vaak gelijk. Adpressure biedt de adverteerder de mogelijkheid te besparen op de kosten voor het aanmaken van de advertenties, waardoor er meer budget ontstaat voor het inzetten ervan”.