Adprima

Afdrukken

Is Adprima incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Els van Roodenlaan 12 , 2104 TX Heemstede,

E-mail

Over Adprima

Nico Dost is directeur-grootaandeelhouder van Adprima B.V., een bureau voor Advies, Project- en Interim Management. Zijn uitgebreide kennis van en ervaring met de gemeentelijke overheid heeft hij opgedaan als ambtenaar in diverse functies, van beleidsmedewerker tot gemeentesecretaris. Sinds circa 16 jaar werkt hij bedrijfsmatig als adviseur, interim-manager en vooral als projectmanager. Onder zijn leiding zijn diverse grote bouwprojecten gerealiseerd, onder meer in Amsterdam. Vermeldenswaard is dat alle projecten zonder ingediende bezwaarschriften, binnen de afgesproken termijn en het beschikbare budget zijn gerealiseerd. Hij geeft met respect leiding aan het project en besteedt veel aandacht aan de communicatie, zowel intern als extern

Is Adprima in Els van Roodenlaan 12, Heemstede 2104 TX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3671590]