Akh

Afdrukken

Is Akh incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 271 , 1012 RL Amsterdam,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Akh

Addition Knowledge House heeft diepgaande kennis van de financiële sector en de Europese effectenindustrie. Als Resource Allocatie Centrum leveren wij ICT-professionals die de primaire bedrijfsprocessen van de klant begrijpen en kunnen vertalen naar toepasbare oplossingen. Addition Knowledge House realiseert de mogelijkheid om 'on demand' (systeem)ontwikkelcapaciteit in te zetten voor haar klanten. De specialisten van AKH zijn direct inzetbaar voor integrale projectbegeleiding, functionele specificaties en systeembouw. Daarnaast leveren zij ondersteuning en nazorg aan bedrijven bij de overgang van hun mainframe-omgeving naar een servergeoriënteerde omgeving

Is Akh in Nieuwezijds Voorburgwal 271, Amsterdam 1012 RL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3696384]