Alcoholtesten

Afdrukken

Is Alcoholtesten incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tolweg 22 , 3851 SK ERMELO,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Alcoholtesten

Alcoholtesten biedt een assortiment alcoholtesters voor particulier en professioneel gebruik, van simpele blaastesten tot geavanceerde digitale alcoholblaasapparaten, Al onze alcoholtesters worden discreet verpakt verzonden, met uitgebreide gebruiksinstructies in zowel Nederlands als Engels., De AT2012 is een handige alcoholmeter tevens sleutelhanger met lampje en timer (om bijv. de parkeertijd mee in te stellen of als wekker)., De AL2500 Elite Digitale alcoholtester is de ideale alcoholtester voor persoonlijk gebruik of voor bijv. het testen van uw kinderen., De AL6000 Digitale alcoholtester met verwisselbare sensor is de nieuwste AL6000 Digitale alcoholtest met verwisselbare sensor digitale alcoholtester, waardoor het ijken zelf kan plaatsvinden door het eenvoudig zelf plaatsen van een nieuwe sensor (los te koop)., De CA2000 Alcoholtester is een semi-professionele DIGITALE alcoholblaastest met sepceiale alcoholsensor, die altijd het exacte promillage aangeeft in digitale waardes, oplopend van 0,0 tot 4,0 promille is vergelijkbaar met de politieblaastest., De CA2000 Alcoholtester is een semi-professionele DIGITALE alcoholblaastest met speciale alcoholsensor, die altijd het exacte promillage aangeeft in digitale waardes, oplopend van 0,0 tot 4,0 promille is vergelijkbaar met de politieblaastest., De AL7000 Digitale alcoholtester met one-step verwisselbare sensor is een betrouwbare alcoholtester., De AL9000Special is de meest geavanceerde alcoholtester, die door zijn superieure sensorkwaliteit ca. 1.000 keer continu testen meegaat, alvorens deze opnieuw moet worden geijkt en qua kwaliteit en betrouwbaarheid direct vergeleken kan worden met de professionele politieblaastesten., De AL8000 is de meest geavanceerde alcoholtester voor een zeer scherpe prijs, die door zijn superieure sensorkwaliteit min. 1.000 keer continu testen meegaat, alvorens deze opnieuw moet worden geijkt en qua kwaliteit en betrouwbaarheid direct vergeleken kan worden met de professionele politieblaastesten., Gaat u (regelmatig) naar Frankrijk en niet afhankelijk willen zijn van wegwerpblaaspijpjes schaf dan deze NF-gekeurde digitale alcoholtester ALCO-PORT10 aan met zijn superieure sensorkwaliteit goed voor 1.500 keer continu blazen, alvorens deze opnieuw moet worden geijkt. Identiek aan de AL9000, maar dan ook geschikt voor de Franse ma, Alcoholtesten.nl biedt nu ook een noviteit op de Nederlandse markt, de AL9010 alcoholtester met Medical Device certificering! Het is daarmee niet alleen de meest geavanceerde alcoholtester, maar ook de hoogst betrouwbare alcoholtester, gecontroleerd doo.r een onafhankelijk instituut, de Notifying Body, bekend Instituut voor de noodzakelijke registraties en certificeringen van Medische Hulpmiddelen in de EU., Alcoholtesten.nl is een webwinkel met een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande alcoholtesters, voor zowel particulier als professioneel gebruik

Andere diensten in de buurt van ERMELO

Is Alcoholtesten in Tolweg 22, ERMELO 3851 SK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Mondstuk diensten in ERMELO beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten ERMELO Mondstuk per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746239]