Alfrane

Afdrukken

Is Alfrane incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 5029 , 6130 PA Sittard,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Alfrane

De specialist in kunstbeplanting. Www.alfrane.nl Alfrane Green Arts is een bedrijf dat zich sinds 1994 toelegt op het leveren en produceren van kunstbeplanting. De kwaliteit van onze kunstbeplanting is nauwelijks van echt te onderscheiden. U kunt bij ons terecht voor standaard producten, maar wij staan bekend om onze exclusieve kunstplanten, die wij speciaal voor u op maat kunnen maken. Het leveren van mummyplants, planten met geprepareerd blad, in diverse soorten en maten is een belangrijke toevoeging aan ons assortiment. Adviseren en plaatsen van hydrocultuur & semi hydro met onderhoudscontract behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Voor het leveren van plantenbakken in aardewerk, rvs, kunstof, hout & andere materialen kunt u bij ons een keuze maken uit een royaal assortiment. Op maat gemaakte bakken worden geproduceerd door onze eigen interieurbouwer. Door nauwe samenwerking met diverse interieurarchitecten & onze eigen interieurvormgever kunnen wij u uitstekend adviseren op het gebied van projectinrichting, beursaankleding en seizoensdecoratie. Maatadvies voor tafeldecoratie heeft bij ons veel aandacht. Tafelstukjes worden in eigen atelier samengesteld. De kunstbloemen, kunstgroen & potjes voor de tafelstukjes zijn veelal op voorraad. Er is een aparte website voor tafelstukjes. Www.tafelstukjes.nl Alfrane Green Arts is gecertificeerd voor het vlamvertragend behandelen van zowel nieuwe, als bestaande kunstbeplanting. Ook voor het onderhoud aan kunstplanten kunt u bij ons terecht. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit. Wij komen bij voorkeur eerst ter plekke kijken om een goede indruk te krijgen. Naar aanleiding van dit bezoek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met uitgebreide documentatie waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en budget

Is Alfrane in Postbus 5029, Sittard 6130 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3707559]