Alh Genetics

Afdrukken

Is Alh Genetics incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail

Over Alh Genetics

A.L.H. Genetics is gevestigd in de Friese plaats Damwoude en is al sinds 1989 één van Europa’s meest gespecialiseerde ondernemingen in de distributie van topmateriaal voor de Holstein-fokkerij. A.L.H. Genetics opereert wereldwijd: selectie en aankoop van het allerbeste fokmateriaal bestemd voor veehouders en KI-verenigingen. Dankzij de jarenlange ervaring en knowhow leiden de door A.L.H. Genetics geleverde producten nagenoeg overal tot succes. A.L.H. GENETICS IS GESPECIALISEERD IN DE VOLGENDE VAKGEBIEDEN: levering van hoogwaardige embryo’s aan veehouders in Nederland selectie en aankoop van stieren voor KI-verenigingen in Europa export van embryo’s naar diverse landen binnen- en buiten Europa levering van hoogwaardige dekstieren aan veehouders levering van vrouwelijk fokmateriaal in binnen- en buitenland organiseren van bedrijfsbezoeken in Noord-Amerika en Europa organiseren en ondersteunen van internationale topveeveilingen. organiseren van de Tulip Holstein Sale organiseren van EMBRYOSALE.COM testen van vrouwelijk en mannelijke dieren op Genomics EMBRYO’S: BETROUWBAAR EN HOOGKWALITATIEF Al jarenlang is A.L.H

Is Alh Genetics uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3717334]