Aligoté Catering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Langebaan 7 , 8574 RC Bakhuizen, Fryslân

E-mail

Over Aligoté Catering

Catering & Events in Friesland.
Culinaire verrassingen en gastvrijheid ten top is wat Aligoté Catering u biedt. Daarmee draagt Aligoté Catering bij aan een onvergetelijk ervaring en een blijvende plezierige herinnering van uw evenement. Of dat nu een bedrijfsfeest, huwelijk, seminar, verjaardag of jubileum is maakt voor ons geen verschil.
Matthijs de Korver is de oprichter en de drijvende kracht achter Aligoté Catering. Meer dan 20 jaar gastronomische ervaring in uiteenlopende functies en werkomgevingen komen samen en zijn belangrijke ingrediënten die ervoor zorgen dat Aligoté Catering creatief, praktisch en realistisch weet om te gaan met uw wensen. Niet alleen de kooktechnische kennis en ervaring van Matthijs, maar ook de commerciële, leidinggevende en organisatorische ervaringen dragen er aan bij dat u met een gerust hart de (culinaire) invulling aan Aligoté kunt overlaten. Aligoté Catering biedt geen standaard oplossing met steeds opnieuw dezelfde standaard gerechten. Matthijs, bespreekt persoonlijk met u wat u voor ogen heeft. Vervolgens wordt dit concreet vertaald in een duidelijke offerte.
Deze aanpak en de persoonlijke noot die we hierdoor kunnen toevoegen, maakt juist het verschil.
Behalve catering op locatie, wordt de kennis en ervaring van Matthijs ook ingezet bij organisaties die ondersteuning wensen op het gebied van exploitatie van hun horeca activiteiten. Dit zijn verschillende opdrachten variërend van het begeleiden van beginnende ondernemers tot en met het op reguliere basis betrokken zijn en blijven bij de dagelijkse exploitatie van een aantal horeca-bedrijven en instellingen.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/AligoteCatering/

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aligoté Catering in Langebaan 7, Bakhuizen Fryslân 8574 RC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bakhuizen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bakhuizen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822306]