Allephones

Afdrukken

Is Allephones incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Communicatieweg 1 , 3641 SG Mijdrecht,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Allephones

Ontdek de perfectieDe General Mobile Discovery is een combinatie van verfijning en elegantie. Maak het leven net wat makkelijker met deze voordelige, snelle Android smartphone. Het super scherpe beeldscherm laat meer zien dan wat je met je eigen ogen kunt zien. Leg elk moment vast met één touch en socialize met populaire apps uit de Google Play Store!Zeer dun en stijlvolDe Discovery trekt alle aandacht met zijn uiterst stijlvolle en zeer dunne design. Het heeft een dikte van slechts 7.59 mm en wordt geleverd in stijlvol zwart.Meer dan uw ogen kunnen zienOntdek de verrassend scherpe kleuren met een beeldkwaliteit van maar liefst 312 PPI! Dat is meer dan je ogen kunnen zien... Leg de speciale momenten in je leven vast met de 8 megapixel camera en bekijk ze op het 4,7 inch HD en Super IPS scherm dat vanuit alle hoeken een helder beeld mogelijk maakt!Wie is General Mobile?General Mobile is een Turks bedrijf dat opgericht is in Amerika om de internationale technologie te kunnen volgen en daarmee een internationaal merk te creëren. In het

Is Allephones in Communicatieweg 1, Mijdrecht 3641 SG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3771204]