AlleToppers uitgeroepen tot leukste webshop

AlleToppers uitgeroepen tot leukste webshop van Alletoppers

Door: Alletoppers  05-06-2009
Trefwoorden: Alletoppers.nl, Fruzzel.com

Door onze redactie Winkelen - Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Utrecht is de aanbiedingensite www.alletoppers.nl uitgeroepen tot de meest consumentvriendelijke aanbiedingensite van Nederland.

Vooral het feit dat de consument een lokaal telefoonnummer kan bellen als zij een bepaalde aanbieding zoeken of niet kunnen vinden heeft voor de jury de doorslag gegeven om de 'goudhaantjes award' dit jaar uit te reiken aan AlleToppers.

AlleToppers.nl heeft aanbiedingensites in 10 Europese landen en is sinds 2 jaar actief op de Nederlandse markt, verder zijn ze actief in Duitsland (www.alletopangebote.de), Engeland (www.SuperOffers.co.uk ), Frankrijk (www.ToutesOffres.fr ), Spanje (www.MejoresOfertas.es ), Vlaanderen (www.alletoppers.be ), Italië (www.disconto.it ).

Deze ondernemingen zijn onderdeel van Fruzzel Ventures s.l. en is gevestigd in Valencia, met ruim 500.000 bezoekers per dag in heel Europa is dit één van de snelst groeiende internetwinkels van Europa. Het unieke van het concept is dat alle aanbiedingen met de hand worden geselecteerd door een team van lokale medewerkers die daar dagelijks mee bezig zijn.

Fruzzel Ventures op: www.fruzzel.com verwacht dat de groei ondanks de crisis door zal zetten en overweegt om uit te breiden naar Scandinavië en Rusland waar volgens een woordvoerder nog steeds een enorme groei te zien is.

Trefwoorden: Alletoppers.nl, Fruzzel.com