Apple iPhone 3GS nu al gratis te bestellen

Apple iPhone 3GS nu al gratis te bestellen van Alletoppers

Door: Alletoppers  19-06-2009
Trefwoorden: Apple Iphone 3g S, Gratis Apple Iphone 3gs, Apple Iphone 3gs

De Apple iPhone 3G S is nog maar net uit en nu al gratis te bestellen bij www.AlleToppers.nl . Voor slechts € 33,95 per maand heeft u dit nieuwe Apple speeltje GRATIS in huis. Dit is inclusief 300 belminuten per maand en internet op je iPhone 3GS.

Bestellen kan hier:  http://alletoppers.nl/info/apple-iphone-3gs-gratis

Apple iPhone 3GS 16gb Touchscreen Smartphone
De "S" in de naam van de nieuwe iPhone staat voor "speed". Op dit gebied is de Apple iPhone 3GS 16gb dan ook sterk verbeterd ten opzichte van de 3G. Zo beschikt deze smartphone over een zeer krachtige 600MHz-processor en heeft het toestel nu 256mb RAM. Hierdoor is de iPhone 3GS 2 keer zo snel als zijn voorganger. De nieuwe iPhone beschikt wederom over een 3.6 inch groot touchscreen waarmee het toestel bediend wordt. De iPhone maakt gebruik van de zeer handige Multi-touch technologie, waardoor je alles met een paar vinger bewegingen kunt besturen. Deze technologie zorgt voor het nodige gebruiksgemak. Ook handig is de ingebouwde accelerometer, hierdoor draait het beeld automatisch mee wanneer u het toestel dwars gebruikt.

Apple iPhone 3GS 16gb Mobiel Internet
Een van de belangrijkste applicaties van de iPhone 3GS 16gb is natuurlijk mobiel internetten. Ook dit gaat sneller op deze nieuwe iPhone. Het toestel heeft HSDPA 7.2 MBit/s ondersteuning waardoor u gebruik kunt maken van supersnel mobiel internet. Via de Safari browser bent u zo online en de verschillende webpagina's worden nu nog sneller en beter weergegeven. Even snel iets downloaden of uw e-mail checken het kan allemaal met de nieuwe Apple iPhone 3GS 16gb.

Behalve de ondersteuning van 3G netwerken heeft de iPhone 3GS ook Wi-Fi. Hierdoor kunt u met deze GSM verbinding maken met draadloze netwerken in de omgeving om zo kosteloos te internetten. Deze nieuwe iPhone kan ook gebruikt worden als modem voor bijvoorbeeld uw laptop, helaas is dit op de Nederlandse iPhone nog niet mogelijk.

Bestellen kan hier: http://alletoppers.nl/info/apple-iphone-3gs-gratis

Trefwoorden: Apple Iphone 3g S, Apple Iphone 3gs, Gratis Apple Iphone 3g S, Gratis Apple Iphone 3gs,