De Efteling - beleef de dag van je leven - nu extra korting

De Efteling - beleef de dag van je leven - nu extra korting van Alletoppers

Door: Alletoppers  28-07-2009
Trefwoorden: Korting, Efteling, Kortingscode

De Efteling is het meest bezochte attractiepark van de Benelux. U vindt in de Efteling plezier voor jong en oud. Spannende achtbanen, populaire attracties als de Droomvlucht, de vliegende Hollander en de Fata Morgana en natuurlijk het beroemde Sprookjesbos. Onderstaand in het kort een overzicht van de leukste en meest bekende attracties van de Efteling:

Sprookjesbos
Het sprookjesbos is het oudste gedeelte van de Efteling en zeker voor de jongste bezoekers een “must”. Op de 65 hectare van het Sprookjesbos vindt u tal van waterpartijen, een speeltuin, tennis- en voetbalvelden en tien verschillende sprookjes. Laat u betoveren door Doornroosje, Sneeuwwitje en de zeven Dwergen, de Kikkerkoning, de Magische Klok, de Chinese Nachtegaal en de Sprekende Papegaai. Of wat dacht u van Langnek – het symbool van de Efteling - de Kabouterhuisjes, de Put van Vrouw Holle en de Kleine Boodschap.

Kleuterhof
Na een bezoek aan het Sprookjesbos is voor de kleuters de Kleuterhof ideaal. U vindt er tal van kleurrijke speeltoestellen, een treintje, schattige speelbeer en een leuke stap-piano voor de muzikale kids. En zijn de kinderen weer helemaal uitgerust, dan kunt u verder met uw ontdekkingstocht langs de vele attracties van de Efteling.

Bekijk de Efteling: http://alletoppers.nl/overview/pretparken

Trefwoorden: Efteling, Korting, Kortingscode