Goedkope vliegtickets naar Italie

Goedkope vliegtickets naar Italie van Alletoppers

Door: Alletoppers  21-07-2009
Trefwoorden: Vliegtickets, Goedkope Vliegtickets, Milaan

Goedkope vliegtickets naar Italie vind je nu bij www.AlleToppers.nl, de kunst bij goedkope vliegtickets is om alle aanbiedingen goed in de gaten te houden, maar ja, ga dat maar eens bijhouden, een bijna onmogelijke taak. Goedkope vliegtickets worden elke dag gezocht en geplaatst op AlleToppers, dat neemt u werk uit handen maar u heeft dan wel altijd de goedkoopste vliegtickets.

Wat dacht u er van om met goedkope vliegtickets lekker te vliegen naar Milaan, Rome of Venetie? Met goedkope vliegtickets gaat dat toch allemaal net iets makkelijker.

Goedkope vliegtickets: http://alletoppers.nl/overview/vliegtickets

Rome
In geen stad is het heden en verleden zo verstrengeld als in Rome. De Romeinse cultuur is prominent aanwezig in het dagelijkse leven in de stad van vandaag. Neem het Pantheon, de best bewaarde Romeinse tempel op een van Europa's mooiste pleinen, Het Piazza della Rotonda. Daar staat ook de schitterende San Luigi dei Francesi kerk.

Het Piazza Navona was in de Romeinse tijd een stadion voor sportwedstrijden en is nu een levendig plein voor straatartiesten en kooplieden. Niet alleen in het Colosseum en het Forum Romanum, en niet alleen langs de 10 km lange catacomben aan de Via Appia, buiten de stadsmuur, die Aurelianus rond het oude Rome liet bouwen, maar ook in tal van straatjes wordt u teruggeworpen in de tijd.

Wie weet, rust u even uit op het restant van een zuil die ooit een tempel steunde. Ook het zinderende Campo dei Fiori met zijn pittoreske dagmarkt was al het hart van Rome in de Renaissance en de Romeinse tijd. Nu is dit hèt volksplein, met een beroemde eettempel: La Carbonara. Romeinen eten tegenwoordig graag in een trattoria, een eenvoudige, familiaire eetgelegenheid, bijvoorbeeld in de oude volkswijk Trastevere.

Koffie drinken kan uiteraard de hele dag op elke plaats en ijs van vers fruit is zeer populair in Rome. Natuurlijk heeft Rome tal van musea. Ga naar het Vaticaan voor de Vaticaanse musea en de Sixtijnse Kapel. Het wapenmuseum in de Engelenburcht. Ga naar het Capitool, het Nationaal Monument met op de voorgrond het Forum van Caesar aan de Piazza Venezia, naar de Spaanse trap. Winkelen in Rome? U kunt zich vergapen aan de 21e eeuwse rijkdom in de winkels aan de Via Veneto en Via Condotti. Rinascente is de Romeinse Bijenkorf.

Goedkope vliegtickets: http://alletoppers.nl/overview/vliegtickets

Andere goedkope vliegtickets naar Italie zijn: Catania, Lamezia-Terme, Milaan, Napels, Olbia, Palermo, Pisa, Rimini, Rome, Venetië, Verona

Trefwoorden: Alletoppers, Goedkoopste Vliegtickets, Goedkope Vliegtickets, Milaan, Venetie, Vliegtickets, Www.alletoppers.nl,