Goedkope vliegtickets naar Londen

Goedkope vliegtickets naar Londen van Alletoppers

Door: Alletoppers  13-07-2009
Trefwoorden: Goedkoop, Vliegtickets, Vliegticket

Bij www.AlleToppers.nl vind je nu de goedkoopste vliegtickets naar Londen. Ben je al tijden op zoek naar goedkope vliegtickets, maar vind je bij het boeken steeds weer addertjes onder het gras? Stop dan NU maar met zoeken want voor goedkope vliegtickets ga je gewoon naar www.AlleToppers.nl.

Hier vind je goedkope vliegtickets naar de meest uiteenlopende bestemmingen over de hele wereld, met alle vliegmaatschappijen. Zo zijn er nu goedkope vliegtickets naar Londen (Luton) waar je voor 41 euro al zo'n goedkoop vliegticket op de kop kunt tikken.

Goedkope vliegtickets boek je hier:  http://reizen.alletoppers.nl/overview/vliegtickets.

Londen
Vitale stad van oude tradities en de nieuwste trends. Wereldhoofdstad van het theater, voetbalstad, smeltkroes van culturen. Met historische bezienswaardigheden die altijd een bezoek waard blijven: Buckingham Palace, Westminster Abbey en de Big Ben, St. Paul's Cathedral en de Tower vesting en brug.

Daarnaast ook nieuwe attracties als een Internetcafé, het futuristische vermaakpaleis Trocadero Centre bij Piccadilly Circus, het Isle of Dogs in de Docklands en het steeds populairdere en chiquere Soho.

De ruim 100 musea zijn er eveneens in alle soorten: het British Museum en de National Gallery behoren tot de belangrijkste ter wereld. Van recente datum zijn het Design Museum, het Museum of the Moving Image. Een exclusieve speelgoedcollectie bevindt zich in het al even bijzondere gebouw van het Museum of Childhood. Tradities en trends ook in shopping. Warenhuis Harrods waar 'alles voor iedereen' te koop is, met Foodhalls in art déco en de Egyptische roltrappen.

Kensington High Street, de drukke Oxford Street met bijna altijd een lange rij rode dubbeldekkers. Zeer trendy is Camden Town. Daar vindt u een van de vele markten. Even populair is de vlooienmarkt op Portobello Road. Op Brixton Market overheerst een exotisch aanbod, in de gietijzeren markthal Leadenhall Market waant u zich tussen vis, vlees en delicatessen in vorige eeuwen.

Goedkope vliegtickets boek je hier: http://reizen.alletoppers.nl/overview/vliegtickets

Trefwoorden: Alletoppers, Clickair, Goedkoop, Goedkope Vliegticket, Goedkope Vliegtickets, Luton, Martinair, Ryanair, Transavia, Vliegticket, Vliegtickets, Vueling,