Goedkope vliegtickets naar Phuket

Goedkope vliegtickets naar Phuket van Alletoppers

Door: Alletoppers  23-07-2009
Trefwoorden: Goedkope Vliegtickets, Alletoppers, Goedkope Vliegtickets Phuket,

Phuket de stad die nooit gaat slapen, goedkope vliegtickets naar Phuket vind je bij www.AlleToppers.nl , altijd de laagste prijsgarantie. Goedkope vliegtickets naar Phuket nu al voor 499 euro. Phuket is vooral bekend om zijn nachtleven en de bedrijvigheid. Goedkope vliegtickets naar Phuket zijn makkelijk te vergelijken en te boeken.

Een van de belangrijkste toeristenattracties in Thailand is het grootste Thaise eiland: Koh Phuket. Het eiland krijgt wel steeds meer concurrentie van Koh Samui aan de andere kant van het Maleisisch schiereiland.

Dat geldt zeker na de tsunami (vloedgolf), die Phuket trof op 26 december 2004. De toeristenindustrie heeft het zwaar, maar heel langzaam krabbelt die weer op.

Al in de 19de eeuw was Phuket een belangrijke handelspost. Daarvan getuigen nog de handelshuizen in koloniale stijl met Chinese en Portugese invloeden. Het levendige Phuket-town is zonder meer een bezoekje waard.

Phuket of de "Parel van het Zuiden" is vooral beroemd om de prachtige zandstranden. Aan de kust is de toeristenindustrie dan ook geconcentreerd. Maar het eiland is groot genoeg voor andere activiteiten dan zon, zee, strand, disco’s en ander westers vertier.

Goedkope vliegtickets Phuket: http://alletoppers.nl/overview/vliegtickets


Trefwoorden: Alletoppers, Goedkope Vliegtickets, Goedkope Vliegtickets Phuket, Www.alletoppers.nl,