Goedkope vliegtickets naar Praag

Goedkope vliegtickets naar Praag van Alletoppers

Door: Alletoppers  18-07-2009
Trefwoorden: Goedkoop, Goedkope Vliegtickets, Goedkoop Vliegen

Er zijn nu zeer goedkope vliegtickets te krijgen, de vliegtuigmaatschappijen vechten elkaar de tent uit met goedkope vliegtickets, nu zijn er goedkope vliegtickets naar Praag te krijgen, daar vlieg je al heen voor nog geen 45 euro, dat is nog eens goedkoop.

Op www.AlleToppers.nl vind je altijd de scherpste aanbiedingen voor goedkope vliegtickets, dus kom regelmatig kijken.

Goedkope vliegtickets: http://alletoppers.nl/overview/vliegtickets

PRAAG
Zo op het eerste gezicht lijkt de tijd stil te hebben gestaan in Praag. Maar niets is minder waar. Tussen de oude gebouwen en straatjes ligt een nieuwe wereld met hippe winkels, bars en clubs die in menig metropool niet zouden misstaan.

Maar in de brede straten liggen sommige winkeletalages nog vol met dingen van twintig jaar geleden. Een beetje overdreven, maar in Praag is nog heel veel van lang geleden. Zoals de oude boemeltrams bijvoorbeeld. Heerlijk om in te zitten als toerist, maar je moet niet snel die ene afspraak nog willen halen.

Praag is één van de mooiste steden ter wereld. De stad wordt in tweeën gedeeld door de rivier Vltava, bij ons beter bekend als de Moldau. De vroegere schoonheid is weer helemaal tot leven gekomen: veel van de bezienswaardigheden zijn weer toegankelijk en de restauraties van de belangrijkste monumenten zijn voltooid. Maar voor wie zoekt en goed kijkt, is er nog genoeg dat aan de duistere periode van de communistische overheersing herinnert.

Praag heeft voor iedereen wel iets bijzonders in petto. Want de stad heeft een schat aan culturele hotspots zoals musea, kathedralen en paleizen. Maar ook aan entertainment heeft Praag veel te bieden. Met de honderden barretjes, terrassen en restaurants kan iedereen zijn favoriet wel vinden. Groot voordeel is dat Praag nog steeds relatief goedkoop is. Hoewel de economie de laatste jaren in een stroom versnelling is geraakt, ligt het prijsniveau ver onder dat van andere grote Europese steden.

Kortom: Praag moet je ontdekken en eenmaal gevonden nooit meer los laten!

Goedkope vliegtickets: http://alletoppers.nl/overview/vliegtickets

Trefwoorden: Alletoppers, Alletoppers.nl, Goedkoop, Goedkoop Vliegen, Goedkope Vliegtickets,