Gratis kado bij gsm top 10

Gratis kado bij gsm top 10 van Alletoppers

Door: Alletoppers  21-04-2009
Trefwoorden: Internet, Aanbieding, Korting

De Gratis Laptop bij een prive of zakelijk gsm abonnement blijft het populairste kado. Zeker nu er de combinatie met mobiel internet is, wat steeds goedkoper per maand is geworden. Als nieuwkomers zijn er het gratis zwembad en gratis weekend Centerparcs die het goed doen. Volhouders zijn de Nintendo Wii, Playstation 3 en de nieuwe Nintendo DSi. Ook de Apple iPhone doet het goed in de rubriek Mobiele Telefoons die je bij een abonnement krijgt.

AlleToppers.nl bekijkt continu de beste aanbiedingen bij de online gsm winkels, op zoek naar de beste kado´s. Deze worden op overzichtpagina´s weergegeven, die continu worden aangepast. Kado´s bij een gsm abonnement blijven een populaire manier om nieuwe klanten te werven voor de telecom providers. Ook is het goed om klanten te behouden, door bij verlenging een leuk kado in het vooruitzicht te bieden. Het kado kan zowel een product zijn als een laptop, maar ook een mobiele telefoon.

Kado bij GSM Top10 week 17

1. Gratis Acer Laptop
2. Gratis Apple iPhone
3. Gratis Nintendo Wii
4. Gratis Playstation 3
5. Gratis Samsung i900 Omnia
6. Gratis weekend Centerparcs
7. Gratis Nintendo DSi
8. Gratis Asus Eee Minilaptop
9. Gratis Nokia N96
10. Gratis Nokia N95 8GB

( bron: www.AlleToppers.nl )

Trefwoorden: Aanbieding, Aanbiedings, Alletoppers, Gameconsole, Gratis Acer Laptop, Gratis Apple Iphone, Gratis Asus Eee Laptop, Gratis Nintendo Dsi, Gratis Nintendo Wii, Gratis Nokia N95, Gsm, Internet, Korting, Mobiel, Providers, Telecom, Toppers, Vergelijken, Verlengen,