Handige tips om snel en goedkoop uw huis te verhuren

Handige tips om snel en goedkoop uw huis te verhuren van Alletoppers

Door: Alletoppers  06-07-2009
Trefwoorden: Verhuurder, Huis Huren, Huis Verhuren

Veel mensen zitten deze tijden met het probleem dat ze een nieuw huis hebben gekocht en hun 'oude' huis nog niet hebben verkocht. Met deze verhuurtips kunt u op eenvoudige wijze uw huis (tijdelij) in de verhuur zetten.

Staat je huis leeg door een lange vakantie of omdat je het te koop hebt staan maar je zelf al in je nieuwe woning woont? Wakker liggen van dubbele maandlasten wordt meestal opgelost door een overbruggingslening. Maar een leegstaand huis kost geld. Verhuren kan dan zinvol zijn.

Twee woningen
Dubbele lasten betalen bij de aankoop van een nieuwe woning omdat de oude nog niet is verkocht kan een kostbare zaak zijn. De hypotheekrente voor beide woningen is weliswaar twee jaar lang aftrekbaar, mits de woning leegstaat, maar dat is slechts een pleister op de wonde. Een mogelijkheid om de schade te beperken is tijdelijke verhuur van de leegstaande woning. De hypotheekrente is weliswaar niet meer aftrekbaar, maar de huur is onbelast. De woning verhuist van box 1 (rente aftrekbaar) naar box 3 (rente niet aftrekbaar).

Zet hier uw huis gratis in de verhuur: http://woning.alletoppers.nl/info/gratis-en-snel-uw-huis-verhuren/

Het kost u als verhuurder niets en er zijn ruim 40.000 woningzoekenden op zoek naar een huurhuis, dus uw huis verhuren kan snel.

Trefwoorden: Huis Huren, Huis Verhuren, Huurder, Verhuurder