Huis verkopen blijft moeilijk het alternatief blijkt tijdelijk verhuren

Huis verkopen blijft moeilijk het alternatief blijkt tijdelijk verhuren van Alletoppers

Door: Alletoppers  17-06-2009
Trefwoorden: Hypotheek, Huis, Verhuren

Uit nieuwe CBS cijfers blijkt maar weer eens dat er tienduizenden huiseigenaren zijn die met dubbele woonlasten zitten omdat hun huis onverkoopbaar blijkt, vaak zijn deze woningbezitters reeds in hun nieuwe huis getrokken met het idee dat het 'oude' huis snel zou worden verkocht.

Niets blijkt minder waar, bij ruim 40% van de twee woningbezitters zijn er na 1 jaar nog steeds helemaal geen kijkers geweest en bij ruim 20% bleef het bij 1 of 2 kijkers die vervolgens geen bod uitbrachten.

De tendens lijkt dat potentiele kopers wachten met het uitbrengen van een bod als de prijs van een huis nog verder daalt, de verkopers kunnen vaak niet verder in prijs dalen omdat ze anders hun huis met verlies moeten verkopen, met andere woorden: iedereen op de woningmarkt zit op elkaar te wachten.

Een nieuwe trend lijkt om je huis dan maar tijdelijk te verhuren, onder het motto: beter iets dan niets.

Als u een goed tijdelijk contract opstelt of laat opstellen dan is er in principe ook niet veel om bang voor te zijn. Tijdelijk uw huis verhuren levert dan in ieder geval minimaal de hypotheek op die de huizenbezitters moeten betalen.

Wilt u ook GRATIS uw huis verhuren bij een van de grootste verhuurders van Nederland? Het kost u niets en u kunt de opdracht ten alle tijden weer kostenloos intrekken: http://woning.alletoppers.nl/info/gratis-en-snel-uw-huis-verhuren

Trefwoorden: Economische Crisis, Huis, Huiseigenaar, Hypotheek, Kamer, Verhuren