Naar de Apenheul met 2,50 korting

Naar de Apenheul met 2,50 korting van Alletoppers

Door: Alletoppers  10-08-2009
Trefwoorden: Kortingscode, Kortingsbon, Apenheul

Nu kun je met 2,50 korting naar de Apenheul, bij AlleToppers kun je nu voor de Apenheul een kortingsbon uitprinten die je aan de kassa bij de Apenheul recht geeft op 2,50 korting per persoon.

De kortingsbon vind je hier: http://alletoppers.nl/info/apenheul-kortingscode

Apenheul is uniek in de wereld. In geen enkel ander dierenpark leven zóveel apen vrij tussen de bezoekers. Meer dan 200! Van nature zijn al deze dieren heel vriendelijk en ongevaarlijk. Ook voor kinderen. Ze laten zich graag van heel dichtbij bewonderen. Om daar maximaal van te kunnen genieten, moet je als bezoeker wel een paar spelregels volgen.

Apentassen tegen nieuwsgierige aagjes
Apen zijn net mensen: altijd nieuwsgierig en overal op zoek naar iets lekkers. Mensenvoedsel is echter niet goed voor hun gezondheid. Van snoep of medicijnen die ze ook voor snoepjes aanzien kunnen ze zelfs erg ziek worden. Voorkom dus dat de apen in uw zakken, tas of rugzak etenswaren, snoep of andere eetbare zaken kunnen vinden. U kunt uw bagage veilig opbergen in een gratis kluisje bij de ingang van Apenheul. Of u kunt een “apentas” meenemen het park in. De apen kunnen deze speciale tassen niet openen. Uw spullen zijn veilig en de apen blijven gezond. U krijgt zo’n apentas te leen bij binnenkomst in Apenheul.

Trefwoorden: Alletoppers, Apenheul, Kortingsbon, Kortingscode,