Nederlandse reisbureau´s en touroperators gooien er dit jaar meer kortingen tegenaan

Nederlandse reisbureau´s en touroperators gooien er dit jaar meer kortingen tegenaan van Alletoppers

Door: Alletoppers  21-04-2009
Trefwoorden: Vakantie, Reisbureau, Vliegtickets

Nederlandse reisbureau´s en touroperators gooien er dit jaar meer kortingen tegenaan om in eigen land of daarbuiten op vakantie te gaan. Zo geeft Landal Greenparks (bekend van Beekse Bergen) 10% korting, geeft Cheaptickets 25 euro korting, Sunweb doet 100 euro van de prijs af en bij Hotelspecials boek je een hotel met 5% online korting.

De website www.AlleToppers.nl merkt dat er steeds meer, vaak kortlopende, kortingsacties zijn. Om het overzichtelijk te houden selecteren de medewerkers van de aanbiedingensite elke dag weer de beste actuele vakantie aanbiedingen. Op deze manier hoeven Nederlanders die op zoek zijn naar een betaalbare vakantie niet eindeloos online te zoeken.

Centerparcs biedt sinds kort ook een all inclusive formule, welke te boeken is met een speciale kortingcode. Ook deze is op de pagina met actuele kortingen op AlleToppers.nl te vinden. De weekaanbieding van Transavia.com, korting bij Vueling of KLM en andere ticketaanbiedingen staan weer in een ander overzicht, om het per soort boeking duidelijk te houden welke aanbiedingen er zijn. Deze week 20 april all inclusive naar Faro (Griekenland) vanaf slechts 75 euro.

( bron: www.alletoppers.nl )

Trefwoorden: Alle Toppers, Centerparcs, Cheaptickets, Griekenland, Hotelspecials, Kortingcode, Kortingscode, Landal Greenparks, Reisbureau, Sunweb, Transavia, Vakantie, Vliegtickets, Vueling,