Nokia heeft torenhoge verwachtingen van de N97

Nokia heeft torenhoge verwachtingen van de N97 van Alletoppers

Door: Alletoppers  05-06-2009
Trefwoorden: Nokia, Gratis Nokia, Alletoppers.nl

Door onze redactie - Nokia gaat binnenkort van start met de nieuwe Nokia N97, Nokia verwacht dat ondanks de crisis en de moordende concurrentie van bijvoorbeeld de Apple iPhone de verkopen van deze nieuwe smartphone gigantisch zullen zijn.

Nokia verwacht dat de nieuwe N97 beter zal verkopen dan de eerdere verkoophit, de Nokia N95.

Nokia kwam begin dit jaar met de nieuwe Nokia N97 die begin juli in Nederland zal worden uitgeleverd en Nokia heeft grootse plannen om veel te adverteren met hun nieuwe mobiele speeltje. Nokia organiseert ook allemaal andere acties rondom de telefoon. Één van deze acties was de wereldwijde wedstrijd Search for N.

Nokia is net begonnen met het verschepen van de N97, wat wil zeggen dat het toestel binnen een maand overal te koop zal zijn en ook dat www.alletoppers.nl binnenkort een review over het toestel zal schrijven. Hierin zullen we onderzoeken of de N97 de prijs waard is, maar Nokia denkt dat antwoord al te weten.

Nokia heeft de N97 niet voor niets met zoveel bombarie gelanceerd, het bedrijf verwacht namelijk dat het toestel de verkopen van de N95 zal evenaren of zelfs overtreffen. Dat betekent dat er de komende twee jaar minimaal 10 miljoen N97's verkocht gaan worden volgens Nokia. Qua prijs zou dat kunnen gaan lukken, de N97 zal voor dezelfde prijs als de N95 destijds over de toonbank gaan, maar er zijn een aantal factoren die de verkopen van de N97 weleens veel lager zouden kunnen houden. Ten eerste is er natuurlijk de economische crisis, die de telecommarkt en ook Nokia keihard getroffen heeft.

Meer info over de Nokia N97 of gratis bij een gsm abo: http://alletoppers.nl/overview/nokia-gsm/

Trefwoorden: Alletoppers.nl, Gratis N97, Gratis Nokia, Gratis Nokia N97, Nokia, Nokia N97,