Steeds meer Nederlanders zoeken naar kortingscodes en voordeeltjes bij het winkelen op Internet

Steeds meer Nederlanders zoeken naar kortingscodes en voordeeltjes bij het winkelen op Internet van Alletoppers

Door: Alletoppers  20-04-2009
Trefwoorden: Internet, Aanbiedingen, Korting

Steeds meer Nederlanders zoeken naar kortingscodes en voordeeljes bij het winkelen op Internet, zo blijkt uit gegevens van de aanbiedingenwebsite AlleToppers.nl.

Op internet wordt door Nederlandsers gezocht naar 'korting pretpark' of 'kortingscode' om gebruik te maken van het groter wordende aantal online winkels dat kortingscodes gebruikt.
Met de huidige recessie zien webshops het als een goed middel om nieuwe klanten te lokken en huidige klanten te behouden met aantrekkelijke kortingen.

Ook op Twitter volgen al honderden mensen de laatste kortingen op Twitter.com/alletoppers. Op de website AlleToppers.nl worden de kortingen verzamelt door een team van 'personal shoppers' die het internet afstruinen naar topaanbiedingen.

Na een jaar weten tussen de 50.000 en 100.000 mensen maandelijks de website te vinden voor de tips. Of het nu is een gratis zwembad bij een gsm abonnement, 15% korting op merkkleding, 100 euro korting op een vakantie of een zonnebril tegen een speciale prijs, het is allemaal te vinden. In de strijd tegen de recessie biedt een luchtvaartmaatschappij zelfs de gratis 'boek gerust verzekering', waarbij iemand die werkeloos wordt zijn geld kan terugkrijgen.

De trends worden dagelijks in de gaten gehouden en gepubliceerd op de website. AlleToppers.nl is een dienst van Fruzzel.com, die ook in onder andere Belgie, Duitsland, Engeland, Spanje en Frankrijk aanbiedingenwebsites beheert. Door de radioreclame op 3FM, internet reclame en vele andere publiciteit weten surfers de website te vinden. Ook is er een gratis nieuwsbrief service, waardoor bezoekers op de hoogte kunnen worden gehouden van mooie aanbiedingen.

Trefwoorden: Aanbiedingen, Alletoppers, Internet, Korting, Kortingscode, Online Korting,