Tips om goedkope vliegtickets te vinden

Tips om goedkope vliegtickets te vinden van Alletoppers

Door: Alletoppers  26-06-2009
Trefwoorden: Vliegtickets, Goedkope Vliegtickets, Transavia

Goedkope vliegtickets:
Op internet kun je veel aanbieders van goedkope vliegreizen vinden. Reisbureaus kopen vaak goedkoop in of laten met een chartermaatschappij vliegen waardoor ze tickets redelijk goedkoop kunnen verkopen. Ze berekenen echter vaak extra kosten als "boekingskosten" en "klaarlegkosten". Luchtvaartmaatschappijen bieden op hun sites vaak speciale aanbiedingen en last minutes aan, die zeer goedkoop kunnen zijn. Naast reisbureaus en vliegtuigmaatschappijen vind je ook sites waar de databases van verschillende maatschappijen geraadpleegd worden om de beste aanbiedingen te vinden. Prijzen kunnen per aanbieder en per dag verschillen. Het loont dus de moeite om het aanbod van een aantal aanbieders te vergelijken en als je niets vindt een dag later weer te kijken.

Voor goedkope vliegtickets of een complete vakantie ga je gewoon naar Transavia. De goedkoopste vlucht te zoeken naar zonnige bestemmingen. Of voor een leuke stedenreis? Het kan allemaal.

Weektopper bij Transavia, Verona vanaf 55 euro all-in. Alle tarieven zijn inclusief 20 kg bagage, belastingen en toeslagen. Verona heeft het allemaal: cultuur, de beroemde opera en een fantastische omgeving met de Italiaanse meren.


Goedkope vliegtickets boek je hier: http://alletoppers.nl/info/transavia-voor-goedkoop-en-snel-vliegen


Blijf een zaterdagnacht weg
Zoek met data waar in ieder geval tussen aankomst en vertrek een zaterdagnacht zit. Dit geeft vaak al lagere vliegticketprijzen.

Reserveer vroeg
De eerste vliegticket stoelen worden vaak tegen een lage prijs verkocht. Daarna worden de prijzen hoger. Vooral bij langere vluchten kan het schelen om al vroeg op zoek te gaan naar een aantrekkelijke aanbieding. In de laatste week zijn de prijzen, op aanbiedingen na, het hoogst.

Kies de juiste vertrekdatum
Vliegtickets zijn goedkoop als je op een dinsdag, woensdag of donderdag vertrekt.

Kies de juiste datum om terug te vliegen
Als je op een zondag, dinsdag of woensdag terugvliegt krijg je goedkopere vliegtickets dan wanneer je op een andere dag vertrekt. Een weekendtrip is dus het goedkoopst als je op donderdag vertrekt en op zondag terugvliegt.

Goedkope vliegtickets boek je hier: http://alletoppers.nl/info/transavia-voor-goedkoop-en-snel-vliegen

Last minute boeken
Als je niet vast zit aan een vaste vertrekdatum en altijd kunt vertrekken dan kan het lonen om wel gewoon af te wachten en de last minute aanbiedingen te volgen van de vliegtuigmaatschappijen. Ook als je flexibel bent in de plaats waar je naar toe wilt kan het lonen om op een last minute te wachten. In het hoogseizoen en in de kerstvakantie loop je wel het risico dat je geen geschikte last minute vliegticket vindt.

Trefwoorden: Goedkope Vliegtickets, Transavia, Vliegtickets