Uw huis verhuren in 7 eenvoudige stappen

Uw huis verhuren in 7 eenvoudige stappen van Alletoppers

Door: Alletoppers  23-07-2009
Trefwoorden: Huis, Verhuren, Huis Verhuren

De mogelijkheid om uw huis te verhuren kan persoonlijk na een afspraak in de woonruimte plaatsvinden, maar ook telefonisch of schriftelijk kunt u uw huis verhuren. Wij nemen de gegevens van uw woning op in ons bestand. Daarbij gaan wij uit van de door u verstrekte gegevens. Uw huis verhuren is ons vak.

De kenmerken van uw woonruimte worden, met uitzondering van het huisnummer getoond , hét woonportal waarop dagelijks meer dan 20.000 woningzoekenden een woonruimte zoeken.

De door u aangeboden woonruimte wordt gekoppeld aan de gegevens van alle woningzoekenden waarvoor wij bemiddelen. Valt uw woonruimte binnen de zoekcriteria van de zoeker dan stellen wij de woonruimte voor aan deze persoon via mail of persoonlijk contact. Zodra een kandidaat geïnteresseerd is, maken wij afspraken voor bezichtigingen. Een bezichtiging kan plaatsvinden met één of juist met een aantal geïnteresseerde kandidaten tegelijk.

Geïnteresseerde kandidaathuurders stellen wij telefonisch aan u voor op basis van de door hen verstrekte (antecedenten)gegevens. U bent degene die uiteindelijk de beslissing neemt of u wel of niet akkoord gaat met een voorgestelde huurder.

Gratis uw huis verhuren: http://woning.alletoppers.nl/info/gratis-en-snel-uw-huis-verhuren

Trefwoorden: Alletoppers, Huis, Huis Verhuren, Verhuren, Www.alletoppers.nl,