Zakelijk mobiel bellen steeds goedkoper

Zakelijk mobiel bellen steeds goedkoper van Alletoppers

Door: Alletoppers  13-07-2009
Trefwoorden: Zakelijk, Kpn, Vodafone

Zakelijk mobiel bellen wordt voor ondernemers steeds goedkoper. Betaalde een zelfstandige eerder nog tientallen euros per maand voor zijn zakelijk mobiele abonnement nu is de abonnementsprijs al gedaald naar 12,50 per maand.

Op de zakelijk markt voor mobiel bellen is een ware prijzenoorlog uitgebroken tussen T-Mobile, KPN en Vodafone, in hun pogingen om mensen over te laten stappen krijgt de zakelijke mobiele beller nu ook onwaarschijnlijke mooie cadeaus, zoals een gratis laptop, een gratis LCD tv natuurlijk in combinatie met het allernieuwste mobieltje zoals een Apple iPhone.

De meeste providers voor zakelijk mobiel bellen vinden dit echter nog niet genoeg en geven de bedrijven die de overstap maken (of verlengen) ook nog eens gratis onderling bellen, zeker als er veel met collega's gebeld wordt kan dit een aardige kostenbesparing opleveren.

Nu is er ook nog een speciale actie voor zakelijk mobiel bellen: de eerste 3 maanden gratis, dit betekent dus dat je 3 maanden lang helemaal geen abonnementskosten hoeft te betalen, wie wil dat nu niet.

Bekijk deze zakelijk mobiel bellen aanbiedingen: http://alletoppers.nl/overview/zakelijke-mobiel-aanbiedingen

Trefwoorden: Alletoppers, Kpn, Tmobile, Vodafone, Zakelijk, Zakelijk Mobiel Bellen,