Ambulang

Afdrukken

Is Ambulang incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail

Over Ambulang

Een integrale benadering Ambulang biedt sociaal psychiatrische zorg volgens het casemanagement model. Het kernbegrip is rehabilitatie. Wat is rehabilitatie? Rehabilitatie is meer dan een set van technieken, meer dan een eenvoudig proces. Het is een filosofie, een manier van kijken naar problemen van mensen met chronische, psychiatrische moeilijkheden die de interactie tussen hun functioneren en de sociale omgeving hoog in het vaandel heeft staan. Van groot belang zijn de verschillende levensgebieden waarop problemen kunnen bestaan. Het accepteren van beperkingen betekent geen berusting. Maar kijken hoe iets wel zou kunnen lukken

Is Ambulang uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Persoonlijkheidsstoornis diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Persoonlijkheidsstoornis per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3691281]