Ameland Hotel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Strandweg 48 , 9163 GN Nes Ameland, Frater

E-mail

Over Ameland Hotel

Hotel Ameland is een 3-sterren hotel, centraal gelegen tussen het dorp Nes (10 minuten lopen) en het brede Noordzee-strand (10 minuten lopen), met de 'rug' tegen het Nesserbos. De ideale uitvalsbasis voor uw fiets- of wandeltochten. Een royale tuin, met speelplaats voor de kleintjes en een ruim terras op de zonzijde, geven u het gevoel van rust en ruimte. Het ruime uitzicht versterkt dit alles. Vanuit de kamers met dakterras heeft u vanaf het terras zelfs uitzicht op duinen of het wad en het dorp Nes. Eigen parkeerruimte is aanwezig. Het pand is eenvoudig toegankelijk voor mensen met een mobiele handicap.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nes Ameland Frater

Is Ameland Hotel in Strandweg 48, Nes Ameland Frater 9163 GN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hotels diensten in Nes Ameland Frater beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nes Ameland Hotels per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769625]