Anders Presteren

Afdrukken

Is Anders Presteren incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fuchsiastraat 19 , 1431 RB Aalsmeer,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Anders Presteren

Anders Presteren helpt u graag op zes specialismen: Klantenthousiasme creëren (meer dan klantgericht zijn), Aanzienlijk meer verkopen, Energiegévend leiderschap 9dus niet energienemend), Meer betrokken medewerkers (empowerment), Samenwerken is samen werken (eilandvorming tegengaan) en Veilig werken op 1 (speciaal voor productieomgevingen). Anders Presteren is op deze specialismen een praktische en innovatieve implementatiespecialist met executiekracht en bewezen succes bij bedrijven van naam en faam. In ieder programma wordt gewerkt met de bewuste combinatie van cultuuraspecten, gedragselementen en moderne communicatieve vaardigheden. Er wordt ten behoeve van de klant actief samengewerkt met specialisten op het gebied van compliance, systemen, processen en procedures. Doe-het-grotendeels zelf totaalaanpak U kunt gebruik maken van een bewezen succesvolle, actuele en innovatieve totaalaanpak. De opzet is doe-het-grotendeels-zelf. Specialistische ondersteuning is er waar dat écht toevoegt. Dit bijzondere concept is al meerjarig succesvol geïmplementeerd bij bedrijven van naam en in meerdere branches. Voor u als klant is een set samenhangende instrumenten en activiteiten beschikbaar: cultuur- en gedragscans, assessments, workshops, toolboxen, trainingen, interactieve presentaties, klankborden met collegabedrijven, resultatencoaching en intervisie. Op cultuur- en gedragsterrein, maar ook op concreet vaardighedenniveau. Het pakket dat u kiest wordt volledig op uw situatie en doelen ingericht

Is Anders Presteren in Fuchsiastraat 19, Aalsmeer 1431 RB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3751721]