Anloma

Afdrukken

Is Anloma incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ruggeplein 22 , 3232 AH Brielle,

E-mail

Over Anloma

Op 5 februari 2010 is de winkel in Brielle geopend. Een heuse uitdaging voor onze dochter Maita, in een tijd dat de crisis alleen maar aanwakkerde. Na bijna 4 jaar staat en nu een goed lopende winkel wat mede door onze klanten een gezellig bedrijf is waar de service en toewijding voorop staan.
Onze schoonzoon die sinds maart 2012 full time de winkel bestierd is nu ook een vast gezicht naast Maita.
De dames welke op verschillende dagen als extra hulp in de winkel zijn hebben gelukkig ook een prima stekkie gevonden. Naast een vast assortiment wordt de winkel 4 x per week bevoorraad zodat bestellingen uiterlijk binnen 48 uur op te halen zijn en omdat wij niet bij een landelijke organisatie aangesloten zijn hebben wij de vrijheid zelf onze eigen leveranciers te kiezen .Verschillende groothandels leveren direct af, elk met tussenposes van 2 weken. Hierdoor hoeven onze klanten nooit lang op hun producten te wachten en eventuele spoed bestellingen worden per post aan ons verstuurd. Op vaste dagen bezorgen wij in de regio van onze markten en de winkel. Onze loods in Hellevoetsluis heeft vaste voorraad van de producten welke we zelf uitponden. Door het uitponden kunnen wij deze producten tegen concurrerende prijzen aanbieden. Daarnaast zijn we officieel kroondealer van o.a. Prins, Barca, Konacorn en Arion. Omdat het internet overloopt met webwinkels kiezen wij op dit moment nog steeds voor de persoonlijke benadering.
Uw huisdier is een uniek wezen wat niet met vaste regeltjes te voeden of te verzorgen is. Elk dier heeft zijn eigen aard waardoor wij u graag voorzien van informatie. Meedenken in bepaalde situaties en het oplossen van problemen zijn voor ons een vast gegeven. U kunt ons bereiken “ouderwets” per telefoon, of e-mail.
Daarnaast hebben wij ook een face-book pagina waar we regelmatig aanbiedingen en meldingen op doen.
Ook via dit “nieuwerwetse” medium kunt u ons een bericht sturen

Kaart

Is Anloma in Ruggeplein 22, Brielle 3232 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3761572]