Annemieke Romeijn

Afdrukken

Is Annemieke Romeijn incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Annemieke Romeijn

Annemieke Romeijn is zelfstandig werkzaam als Interior - & Verkoopstylist in zowel Nederland als Frankrijk. Na ervaring bij het inrichten van grote hospitality-ruimtes is zij in 2011 haar passie gevolgd en gestart met de Artemis Academy (HBO opleiding voor styling en vormgeving), deze heeft zij in 2013 succesvol afgerond. Haar inspiratie vindt Annemieke op de toonaangevende interieur-beurzen in Europa alsmede op de vele reizen die ze voor haar werk maakt. Kleur, materiaal en vormgeving zijn de drie ingrediënten waarmee ze haar exclusieve projecten vorm geeft. Haar stijl is modern en zij laat zich mede leiden door de persoonlijke voorkeuren van de de klant. Romeijn Styling heeft een vestiging in Den Haag en Grimaud

Is Annemieke Romeijn uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3779608]