Antonov benoemt nieuwe CFO

Door: Antonov Plc  25-04-2006
Trefwoorden: Cfo

De board van Antonov Plc maakt bekend dat de heer Peter Logsdon per 1 mei 2006 als CFO van de onderneming is benoemd. De heer David Bovell zal uit deze functie terugtreden en als non executive director in de board een rol blijven spelen.

De board bedankt de heer Bovell voor zijn geleverde bijdrage van de afgelopen 3 jaar. Gedurende deze periode heeft hij een wezenlijke rol gespeeld in de funding van Antonov die op succesvolle wijze de focus verlegd heeft naar het vercommercialiseren van haar technologieën.

Peter Logsdon (43), die deel zal gaan uitmaken van de board, heeft een succesvolle en afwisselende loopbaan achter de rug. Na als register accountant bij Coopers & Lybrand in Londen en Hong Kong te hebben gewerkt heeft hij voor BDO Stoy Hayward Corporate Finance gewerkt waar hij aan een breed scala van transacties, waaronder IPO's heeft gewerkt.

In 1997 ging hij naar TXU Europe waar hij leidinggevende posities heeft bekleed op operationeel gebied en in corporate finance. In 2002 werd hij aangesteld als Head of Finance van de Nordic Region en was als CFO van Nordic Energy Oy betrokken bij het uiteengaan van deze divisie en TXU en de verkoop ervan aan een Fins consortium in 2004. Aansluitend heeft hij op consultancy basis een aantal technologische start up bedrijven geadviseerd.

Peter Logsdon heeft momenteel geen andere bestuurstaken, gedurende de afgelopen vijf jaar is hij director geweest bij de volgende ondernemingen:

Nordic Energy Oy (geregistreerd in Finland)
Forbrukerkraft AS (geregistreerd in Noorwegen)

John Moore CEO van Antonov Plc gaf als commentaar: "Wij zijn verheugd Peter Logsdon voor deze functie te hebben kunnen aannemen nu wij de volgende fase in de groei van onze onderneming gaan realiseren. Wij bedanken David voor zijn bijdrage die hij gedurende een lange periode en met name in de laatste 3 jaar heeft geleverd. Deze laatste periode, waarin hij de rol van CFO vervulde, werd gekenmerkt door snelle veranderingen.

Trefwoorden: Cfo

Contact Antonov Plc

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share