Antonov Plc Resultaat van hoorzitting inzake geldigheid patent

Door: Antonov Plc  01-09-2006
Trefwoorden: Patent, Ep0414782

De Board van Antonov maakt bekend dat de Federale Patent Rechtbank in München de geldigheid van Antonov's in Duitsland gedeponeerde patent (EP0414782) in een zaak tegen Toyota niet heeft bevestigd.

Het patent, dat in 2009 verloopt, betreft het gebruik van een systeem dat de aandrijving door een benzine motor en een elektrische motor afstemt op de vermogens behoefte van het voertuig en de vermogens afgifte van de generator.

Antonov zal alle mogelijk te ondernemen stappen naar aanleiding van deze uitspraak in overweging nemen en nadere aankondiging doen van de te ondernemen actie.

Ondanks het feit dat de Board zeer teleurgesteld is in deze uitspraak, werden gerechtelijke stappen na raadpleging van ervaren juridische adviseurs als passend beoordeeld en werden de kosten van het voeren van de zaak in Duitsland tot een minimum beperkt. In tegenstelling tot de passende voorzieningen die werden getroffen voor de kosten van de procedure, zijn mogelijke opbrengsten als gevolg van een positieve uitkomst buiten beschouwing van de financiële verwachtingen gelaten.

De uitspraak heeft geen impact op andere patenten van Antonov. Eerder opgestarte programma's blijven onaangetast, dit geldt tevens voor de commerciële introductie van de Supercharger en de aanpassing van het programma met Great Wall Motor Company Limited, zoals recent gepubliceerd in Antonov's interim resultaten.

Trefwoorden: Ep0414782, Patent,

Contact Antonov Plc

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share