Antonov Plc Transactie bestuurder en uitgifte aandelen

Door: Antonov Plc  18-08-2006
Trefwoorden: Finance

De onderneming maakt bekend dat tijdens de bestuursvergadering gehouden op 15 augustus 2006, 85.449 gewone aandelen van 20 pence per stuk zijn toegekend tegen een prijs van £ 0,42 per aandeel.

De bovengenoemde gewone aandelen zijn uitgegeven aan David Bovell een lid van de Board of Directors van de onderneming in plaats van zijn salaris over zes maanden eindigend op 30 juni 2006.

De berekening van het aantal aandelen is gebaseerd op het relevante gemiddelde van de koers van het aandeel Antonov op AIM (Alternative Investment Market in Londen). Na deze uitgifte houdt de heer Bovell 268.936 gewone aandelen, in totaal 0,75% van het uitstaande aandelenkapitaal van de onderneming.

Het uitstaande aandelenkapitaal van de onderneming bestaat na deze uitgifte uit 35.739.609 gewone aandelen.

Bij de eerste mogelijkheid die zich aandient zal een aanvraag voor toelating van de aandelen ter verhandeling op AIM van de London Stock Exchange worden ingediend. Naar verwachting zal handel op 23 augustus 2006 aanvangen. De aandelen zullen bij toelating op AIM ten aanzien van alle aspecten identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen van de onderneming.

Eveneens zullen genoemde aandelen en warrants bij eerste gelegenheid worden toegelaten tot de handel op Euronext Amsterdam

Trefwoorden: Finance

Contact Antonov Plc

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share