Antonov Plc Update TX6 zes-versnellingsbak programma

Door: Antonov Plc  12-10-2006
Trefwoorden: Zes-versnellingsbak

De Board van Antonov maakt bekend dat, in navolging van de aankondiging op 30 juni j.l., Antonov de benodigde informatie aan Great Wall Motor Company ("GWM") heeft geleverd betreffende het TX6 programma. De verstrekte informatie, ter ondersteuning van Antonov's business case, had onder andere betrekking op de kosten van belangrijke toeleveranciers en het investeringsniveau om tot productie te kunnen overgaan.

Ondanks het feit dat Antonov aan alle gestelde voorwaarden van GWM voldoet, heeft GWM ondertussen het besluit genomen om een proven technology aan te schaffen voor hun eerste productiemodel.

Gedurende de looptijd van de optie-overeenkomst met GWM, heeft Antonov de werkzaamheden voor het productieprogramma voortgezet. Onderdeel van deze werkzaamheden was het ontwerp voor de productie en assemblage, het bepalen van de toeleveranciers en het opstellen van een gedetailleerde analyse van de kosten en investeringen. Dit heeft geresulteerd in een volledig uitgewerkt productieplan waarmee productie onmiddellijk gestart kan worden.

Het voortzetten van de werkzaamheden werd mede gestimuleerd door de interesse van diverse andere Chinese autofabrikanten en momenteel is Antonov in gesprek met meerdere partijen om het productieplan in China af te ronden. Tevens heeft de onderneming commitment van een aantal grote Tier 1 leveranciers, waaronder voor de controle unit en het electro-hydraulic system. Dit is een belangrijke ontwikkeling die mede bepalend is voor het soepele verloop van het programma in overgang naar een productie omgeving.

John Moore, CEO van Antonov:
"De huidige ontwerpactiviteiten en de focus die gelegd is op productoplevering hebben een probleemloze voortgang van het zes-versnellingsbak programma mogelijk gemaakt. We zijn nu verzekerd van een goede supply chain. Momenteel wordt een aantal opties opnieuw bekeken om het vermogen tot produceren te kunnen vaststellen. De zes-versnellingsbak is in onze doelgroep positief ontvangen en ik zal onze aandeelhouders op de hoogte houden van de ontwikkelingen."

Trefwoorden: Zes-versnellingsbak

Contact Antonov Plc

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share