Arabian Festival " utlieme feest van de vrouw" zondag 2 november 2008

Arabian Festival " utlieme feest van de vrouw" zondag 2 november 2008 van Arabian Nights Events

Door: Arabian Nights Events  31-01-2008
Trefwoorden: Caftan, Negaffa, Marokkaanse Feesten

Door het succes van de eerste editie zal op zondag 2 november 2008 de tweede editie van Arabian Festival " feest van vrouw " plaats vinden. Dit klassevolle gala feest zal plaats vinden te prachige luxe locatie Antwerp Engineering Company


De vrouw die steeds op hoogte wil zijn van de laatste nieuwe trends en mode. Tijdens een spetterende mode defilé zullen de bezoekers kunnen genieten van de pracht in de Marokkaanse klederdracht en traditie, de Caftan en Takchita die in dit thema centraal zullen staan. Dit stukje Haute Couture wordt gebracht door top ontwerpers beter gekend als Negaffa/Ziana.

Top Negaffa/Ziana vanuit Belgïe en Nederland zullen aanwezig zijn op dit prachtig gebeuren. Tijdens deze mode show komen verschillende mode trends aan bod, de traditionele Marokkaanse vormen, kleuren en materialen worden vervormt dit met moderne westerse invloeden tot een geheel uniek vrouwelijk beeld.

Naast een spetterende mode show, zal de middag opgevult worden door muzikale acts gebracht door top artiesten. Dit met een aanbod van verschillende muziekgares van Chaâbi tot Raï en muziek van de atlas ( Amazigh,Rifia ),Charki,Reggada, Raï N B en veel meer.

Aansluitend zal Top DJ Appie (Nederland) op deze Hafla voor vrouwen sfeer brengen vanaf de eerste minuut. Als verassing act zal een Dakka Marakchia - Gnaoua groep Kach-Kach het gebeuren compleet maken.

Op deze manier kunnen de vrouwelijke bezoekers genieten van top entertainment en ontspannen shoppen bij de vele kraampjes van de huwelijksbeurs, tevens een Henna-Art stand die de bezoekers de mogelijkheid geeft om een leuke hennatatoe te zetten en stand met verschillende typische Marokkaanse culinaire hapjes. Met andere woorden het Arabian Festival mag je niet missen.

Meer info kan u verkrijgen via infolijn : 0032 486 29 16 51

Wanneer: zondag 2 november 2008

Deuren: 15h-22h (16h start show)

Waar: Antwerp Engineering Company


Prijs : Normaal Tarief zonder maaltijd 25 euro , VIP Tarief 40 euro ( tafel, drankje en hapje)


www.arabian-nights.be of www.arabianfestival.be

Trefwoorden: Caftan, Daoudi, Jalal Hamdaoui, Marokkaanse Feesten, Marokkaanse Traditionele Kledij, Mode Shows, Negaffa, Rachid Kasmi, Senhaji, Takchita,